Misiunea

Punand calitatea serviciilor noastre pe primul plan in ingrijirea rezidentiilor Ariminia ne dorim sa oferim suportul necesar pentru a se simtii ca acasa. Speram ca prin calitatea inalta a ingrjirii oferite pacientilor nostrii, sa fim in fruntea clasamentului cand se pune problema alegerii un camin pentru bunicii din comunitatea noastra.

Misiunea noastra principala este sa facem in asa fel incat rezidentii nostrii sa simta caldura si atmosfera din caminele noastre cat mai apropiate de cele din caminele lor. Ca urmare a acestei misiuni vine motoul nostru “Locul unde te simti ca acasa!”

Misiunea noastra este sa ne indreptam mereu atentia catre imbunatatirea si dezvoltarea calitatii serviciilor noastre pentru a oferii mereu servicii de cea mai inalta calitate.

In aceasi masura ne dorim sa creem in camínele noastre un mediu de viata cat mai comod si ospitalier atat pentru rezidenti cat si pentru angajati/ voluntarii nostrii deoarece noi consideram comunitatea Ariminia ca pe o familie. Mediul din camínele Ariminia este unul calduros si care iti inspira incredere permitand rezidentiilor o sedere cand mai placuta.

Misiunea noastra este recuperarea starii de sanatate degradata in urma diverselor afectiuni si boli ale batranetii sau in urma unor traumatisme suferite de catre persoanele care apeleaza la noi. Recuperarea va fi fizica cat si psihica si incercam pe cat posibil reintegrarea rezidentiilor nostrii atat in mediul familial cat si in cel social.

In atentia noastra sunt si persoanele care sufera de boli incurabile si care au nevoie de un tratament paleativ avand grija ca ei sa primeasca atentia si respectul cuvenit pentru a isi putea pastra demniatea pana in ultima clipa.

Valorile noastre

Ca sa ne putem indeplinii cu success viziunea si misiunea caminulul Ariminia stafful nostru este ghidat de catre valorile noastre de baza acestea fiind intregritate, incredere, empatie, demnitate, compasiune si respect pe tot parcursul ingrijirii oferite.

Ne dorim sa fim o asociatie transparenta unde, onestitatea, transparenta si corectitudinea sa se evidentieze in toate activitatiile intreprinse.

Celebram succesul nostru cat si al angajatiilor nostrii si incercam sa facem ziua mai frumoasa tuturor oameniilor cu care interactionam avand grija ca valoriile noastre sa se reflecte in acestea.