Despre noi

Ca sa ne putem îndeplini cu succes viziunea si misiunea căminului Ariminia echipa Ariminia este ghidata de către valorile noastre de baza acestea fiind integritate, încredere, empatie, demnitate, compasiune si respect pe tot parcursul îngrijirii oferite.

Certificari si diplome

Viziunea companiei

Punând calitatea serviciilor noastre pe primul plan in îngrijirea rezidenților Ariminia ne dorim sa oferim suportul necesar pentru a se simții ca acasă. Speram ca prin calitatea înalta a îngrijirii oferite pacienților noștri, sa fim in fruntea clasamentului când se pune problema alegerii un cămin pentru bunicii din comunitatea noastră.

Misiunea companiei

Misiunea noastră principala este sa facem in așa fel încât rezidenții noștri sa simtă căldura si atmosfera din căminele Ariminia cat mai apropiate de cele din căminele lor. Ca urmare a acestei misiuni vine motoul nostru “Locul unde te simți ca acasă!”

Misiunea noastră este sa ne îndreptam mereu atenția către îmbunătățirea si dezvoltarea calității serviciilor noastre pentru a oferii mereu servicii de cea mai înalta calitate. In aceeași măsura ne dorim sa creem in căminele Ariminia un mediu de viată cat mai comod si ospitalier atât pentru rezidenți cat si pentru angajați/ voluntarii noștii deoarece noi consideram comunitatea Ariminia ca pe o familie.  Mediul din căminele Ariminia este unul călduros si care iți inspira încredere permițând rezidenților o ședere când mai frumoasa.

Misiunea noastră este recuperarea stării de sănătate degradata in urma diverselor afecțiuni si boli ale bătrâneții sau in urma unor traumatisme suferite de către persoanele care apelează la noi. Recuperarea va fi fizica cat si psihica si încercam pe cat posibil reintegrarea rezidenților noștri atât in mediul familial cat si in cel social. In atenția noastră sunt si persoanele care suferă de boli incurabile si care au nevoie de un tratament paliativ având grija ca ei sa primească atenția si respectul cuvenit pentru a își putea păstra demnitatea pana in ultima clipa.

Valorile noastre

Ca sa ne putem îndeplinii cu succes viziunea si misiunea căminului Ariminia stafful nostru este ghidat de  către valorile noastre de baza acestea fiind integritate, încredere, empatie, demnitate, compasiune si respect pe tot parcursul îngrijirii oferite.

Ne dorim sa fim o asociație transparenta unde, onestitatea, transparenta si corectitudinea sa se evidențieze in toate activitățile întreprinse. Celebram succesul nostru cat si al angajaților noștri si încercam sa facem ziua mai frumoasa tuturor oamenilor cu care interacționam având grija ca valorile noastre sa se reflecte in acestea.

Sponsorizare

Fiind o asociație non-profit fondurile primite prin donații si sponsorizări sunt folosite exclusiv in scopul îmbunătățirii condițiilor si dotărilor existente cat si pentru lărgirea gradului de adresabilitate pentru ca asociația sa poată îngrijii un număr mai mare de rezidenți.

Datorita strădaniilor donatorilor si sponsorilor noștri cat si a comunității am reușit pe parcursul a 3 ani sa ne mărim adresabilitatea de la 24 de rezidenți la 70 pana la sfârșitul anului acesta.

Contacteaza-ne

Centre dotate la standarde europene